Yenidoğan Serdarspor, Tekin Uygur’a minnettar

Yenidoğan Serdarspor, Tekin Uygur’a minnettar

Yenidoğan Serdarspor, Tekin Uygur’a minnettar
İlimizin köklü spor kulüplerinden biri olan Yenidoğan Serdarspor, 8 yıl önce Abdülkadir Bayraktutar’ın başkanlığa gelmesiyle birlikte tamamen altyapıya yöneldi.

Bünyesinde 94 lisanslı futbolcuyu bulunduran, tüm yaş gruplarda liglere katılan Bordo-Beyazlı kulübün önceliği çocukları kötü alışkanlıktan uzak tutmak ve ahlaklı yeni nesillerin yetişmesine vesile olmak. Başkan Bayraktutar, “Bir semt kulübü olarak her türlü zorluğa rağmen kulübü yaşatmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Futbolda var olan tüm liglerde mücadele etmekle kalmadık, basketbol şubesini de açarak 6 takım kurduk. Toplamda 134’ü lisanslı 150’nin üzerinde sporcuyu bünyemizde bulunduruyoruz” dedi.

“YARIŞMAYLA HİÇ İŞİMİZ OLMAZ”
Bayrakktutar, hiçbir şekilde olayın yarışma tarafında olmadıklarının altını çizdi, “Kazanıp kaybetmek, şampiyonluk bizim için bir hedef değil. Semtimizdeki çocuklar, spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak dursun istiyoruz. Şahsımın ve yönetimin maddi katkısı dışında, dışarıdan da desteğe ihtiyacımız oluyor. 3 antrenör çalıştırıyoruz. Düşünün ki bu hafta 5 kategoride maçımızı deplasmanda oynayacağız. Büyükşehrin Belediyesi otobüs konusunda yardımcı oluyor elbette ama bir yere kadar. 5 deplasman için de araç verecek halleri yok. Kendi imkanlarımızla araç buluyoruz, taksilerimizi devreye sokuyoruz. Her sezon o kadar yaş grubu takımı için malzeme ihtiyacını karşılamak da hiç kolay değil. Sonuçta kulübün hatırı sayılır gideri oluyor. Haliyle zorlanıyoruz” dedi.

“BU SEZONKİ SPONSORUMUZ OLDU”
Başkan Abdülkadir Bayraktutar, kısa bir süre önce semtlerine taşıyan Teknik Plastik firmasının sahibi Tekin Uygur’un önemli desteğini gördüklerini belirterek, “Kendisi spora meraklı biri. Bir gün tesislerimizdeki idmanı izlerken etkilenmiş, kulübümüze destek olmak istemiş. Oturduk konuştuk, hedeflerimizden bahsettik, sıkıntılarımızı aktardık. Sağ olsun kulübümüze sponsor oldu. Bu sezona dair tüm malzeme ihtiyacımızı karşılamakla yetinmedi, diğer sıkıntılarımızla da ilgilendi. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Amatör kulüplerin yaşaması için böylesi duyarlı insanlara, hayırsever işadamlarına ihtiyaç var” dedi.

“GENÇLERİN ELİNİ TUTMAK ZORUNDAYIZ”
Tekin Uygur da, doğur amaca hizmet eden, alt yapıya önem veren kulüplerin mutlaka desteklenmesi gerektiğini söyledi, “Bir süre takip ettim kulübü, neler yapılıyor diye. Yönetimin doğru yolda olduğunu gördüm ve yardımcı olmaya karar verdim. Elimizden gelen katkıyı sağlıyorum ve bundan büyük mutluluk duyuyorum. Gençlerimizin elinden tutmak, onları spor alanlarına yönlendirmek zorundayız. Yoksa, gençlerin nereye gittiği ortada. Spora verdiğimiz bu destekle bir genci bile kötü alışkanlıktan uzak tutabilirsek, çok doğru, hayırlı bir iş yapmış oluruz” dedi.

“YENİDOĞAN SERDAR, DOĞRU ADRES”
Tekin, kendisine büyük hedef koyan kulüplerden sponsorluk teklifini geldiğini hatırlattı, “Ne işin var Yenidoğan’da bize gel, kazanmanın, sportif başarının keyfini çıkar dediler. Benim derdim takım maçları kazansın, şampiyon olsun değil. Bunlar birilerini mutlu edebilir ama beni değil. Sonuçta bir emekle, alın teriyle para kazanıyorum ve bunun doğru yere gitmesini isterim. Bence bir genci kötü alışkanlıktan kurtarmak sayısız şampiyonluktan değerlidir, hayırlıdır. Bu düşünceyle birlikte gelen teklifi reddettim. Yenidoğan Serdarspor benim için doğru adres” dedi.

Kaynak : http://www.ozgurkocaeli.com.tr/yenidogan-serdarspor-tekin-uygura-minnettar-345546h.htm

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.