Yenidoğan Serdarspor’dan Görkemli Açılış

Yenidoğan Serdarspor’dan Görkemli Açılış

İlimizin köklü kulüplerinden Yenidoğan Serdarspor, kendi tesislerinde düzenlediği törenle görkemli bir sezon açılışı gerçekleştirdi

TÜM KATEGORİLERDE OLACAK

1952 yılında kurulan ve ilimizin güzide kulüplerinden biri olan Yenidoğan Serdarspor kendi tesislerinden görkemli bir sezon açılışı gerçekleştirdi. Bordo- mavili ekip yeni sezonda  A takım olarak İkinci Amatör Küme’de ve Birinci Amatör Küme U-19 takımı ile boy gösterecek. Ayrıca alt liglerde U-11’den U-17 Ligi’ne kadar tüm kategorilerde mücadele edecek. A takım ve U-19 takımı Süleyman Eker, altyapı takımlarını ise Bülent Gürbey çalıştıracak. Yenidoğanspor U-19 Takımı geçen sezon İkinci Amatör Küme’de şampiyon olmayı başarmıştı.
KONUKLARA BALIK İKRAMI

Yenidoğan Serdarspor tesislerinde yapılan sezon açılışına Kulüp Başkanı Abdülkadir Bayraktutar, Onursal Başkan Tekin Uygun, kulübün eski Başkanı Kayhan Gündoğdu, mahalle muhtarı Ümit Yılmaz, Gültepespor Başkanı Hüseyin Mutlu, siyasi partilerin mahalle temsilcileri ve mahalle sakinleri katıldı. Konuklara açılış öncesi balık ekmek ikram edildi. Kulübe önemli destekler veren Onursal Başkan Tekin Uygun,”Bu gençlerin yanında olmak bizi mutlu ediyor. Mahallemizin takımına sahip çıkmak bizim görevimiz “dedi.

FEDAKAR BAŞKANDAN TEŞEKKÜR

12 yıldır büyük fedakarlık yapan Başkan Abdülkadir Bayraktutar, “Sezon açılışımıza gelen herkese teşekkür ediyoruz. Birinci Amatör Küme’de şampiyon olduk. Süper Lig’de şampiyon olduk. Ama baktık ki işin ucu hep paraya dayanıyor. Bizde altyapıya yöneldik. Mahallemizde bulunan 100 sporcumuza spor yaptırıyoruz. Bize destek olan Onursal Başkanımız Tekin Uygun’a, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Geçen yıl yaşadığımız şampiyonluğu bu yılda yaşamak istiyoruz” dedi.

Kaynak:http://www.demokratkocaeli.com/haber/21607/yenidogan-serdarspordan-gorkemli-acilis.html

No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website