Yenidoğan Serdarspor, Yemekte Buluştu

Yenidoğan Serdarspor, Yemekte Buluştu

Altyapılardaki başarılı takımlarımızdan Yenidoğan Serdarspor,haftasonu Üçyoldoğuspor ile oynadığı U-16 maçı öncesi İzmit Yakamoz Tantuni Lokantasında düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Teknik Plastik sahibi işadamı Tekin Uygur’un organize ettiği yemeğe  firma sahibi Tekin Uygur, Yenidoğan Serdarspor Kulübü Başkanı Abdülkadir Bayraktutar,Yönetim Kurulu Üyeleri Veysel Yılmaz,Nurdoğan Ergün,Antrenörler Süleymen Eker ve Abdullah Hün ile oyuncuların tamamı katıldı.

“Teknik Plastik Sahibi Tekin Uygur’a Teşekkür Ediyoruz”

Yenidoğan Serdarspor Kulübü Başkanı Abdülkadir Bayraktutar yemeği düzenleyen Teknik Plastik sahibi işadamı Tekin Uygur’a katkılarında dolayı teşekkür etti.”Genç oyunculara sahip çıkıp başarılı olmaları için her türlü gayreti gösteriyoruz.Oyuncularımız kulübümüzde tecrübeli hocalarımız öncülüğünde her türlü altyapı bilgisini alarak ileride bizleri gururla temsil edeceklerdir.Tek beklentimiz budur” dedi.

İzmit Yakamoz Tantuni Lokantasında maç öncesi yemeği ile moral bulan oyuncular daha sonra oynadıkları Üçyoldoğuspor’u 2-0 yenerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla devam ediyor.Bilindiği üzere geçen yıl Yenidoğan Serdarspor U-16 takımı grubunu şampiyon olarak tamamlayıp playoff maçları oynamıştı.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.